Elérhetőségek

Kamilla Egészségcentrum
6724 - Szeged, Francia utca 4/a
62/46-46-46, 30/8-46-46-46
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Tömegközlekedéssel:
1-es és 2-es villamossal a Kossuth Lajos sugárút felől (Tavasz utcai megálló), 
8-as trolibusszal, 90, 90F-es busszal a Tesco áruház irányából.

Tesco áruháztól a Körtöltés utcán haladva az új lakótelep felé a 2. utcán kell jobbra fordulni. Bal kéz felől azonnal látható, a parkolás ingyenes.


Útvonaltervezéshez kattintson a térképre!
 • Alacsony fehérvérsejtszám (leukopenia)

  Gyakran szedünk antibiotikumokat, reuma ellenes szereket és nem is gondolunk arra, hogy ezek a szerek milyen komoly vérképzőszervi elváltozást okozhatnak. A következőkben ennek egyik formájáról, az alacsony fehérvérsejtszámról olvashatunk röviden.

  Bővebben...:  
 • " Frigiditás "
  Frigid, és frigid nő. Frigiditás és a frigiditás gyógyítása
  A frigiditás fogalma
  A frigiditás, a szexuális válaszkészség hiányát jelenti. Megfelelő szexuális ingerekre sem jön kellő képpen izgalomba. Akkor frigid egy nő.
  Bővebben...:  
 • A nyaki eredetű fejfájás legyőzhető

  Szinte minden embernek fájt már a feje életében. A fejfájás nem önálló betegség, hanem valaminek a tünete. Lehet valamilyen testi betegség kísérő jele például gyomorrontás, székrekedés, lázas betegség, magas vérnyomás… jelentkezhet lelki ok miatt...
  Bővebben...:  
 • Benőtt köröm - sok ember problémája
   
  A benőtt körmöt otthon rendszeresen figyelni és ápolni kell! A benőtt körmű ember járjon rendszeresen pedikűröshöz, aki szakszerűen kiemeli a benőtt köröm részt. Ha nincs gyulladásban, a benőtt köröm rész kiemelése nem okoz fájdalmat, nem vérzik. Bővebben...: