Lézeres tetoválás eltávolításMindannyian jól tudjuk, hogy ma már divat világának nem kis részét hódította meg a tetoválás. Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy tetoválási döntéseinket minden esetben jól átgondoltuk, hosszútávra terveztük vagy éppen elégedetten viseljük.

Lehet az egy fiatal korban, hirtelen felindulásból elkövetett kisebb-nagyobb „művészi alkotás”, ami nem passzol egy komoly, vezető beosztású munkához vagy egy megunt és takargatásra szoruló motívum; esetleg egy kihűlt szerelem fájó emléke, vagy éppen egy – nem is annyira ritka – elrontott sminktetoválás. A lényeg, hogy tulajdonosa szívesen szabadulna tőle. Mi a Lézermed Esztétikai Lézerklinikán szakértő kezekkel segítünk!


A tetoválások lézeres eltávolítása napjaink legbiztonságosabb és leghatékonyabb eljárása, hiszen csak a lézersugár képes elnyelődni a festékszemcsében és apró darabokra „robbantani” azt, hogy utána meginduljon a felszívódás. A kisebb méretű festékszemcséket ugyanis már be tudják kebelezni a falósejtek, így segítségükkel a festék lassan kiürülhet a szervezetből. Az eljárást minden esetben ingyenes, személyes konzultáció előzi meg.

Professzionális, biztonságos és fejlett technológia

Az új Fotona QX Nd Yag switch lézerrel és a kettőzött frekvenciájú KTP lézerrel a tetoválások eltávolítása egyszerű és nagyon hatékony megoldás, mert a gépben lévő 2-fajta lézer segítségével minden színt el lehet távolítani. A festékanyag lépésről-lépésre történő semlegesítése érintetlenül hagyja a bőrt, így hegmentesen tudjuk elvégezni a beavatkozást. A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, ezért ezek energiája olyan gyorsan felmelegíti és robbantja szét a festékszemcséket, hogy elkerülhető a bőr túlzott felmelegedése és a hegképződés is.

A lézersugár először a felszíni festékrétegen tudja kifejteni hatását, és körülbelül három hét várakozási idő elteltével tűnik el. Csak ezt követően kerülhet sor az újabb kezelésre, hiszen csak ekkor tud mélyebbre hatolni a lézer. A hatékonyság, az egészség, illetve a szépség megőrzése érdekében ismételten el kell telnie pár hétnek, ami alatt a kezelt festékmennyiség újra lehetőséget kap a felszívódásra. A beavatkozásokat addig szükséges ismételni, míg a festék teljesen el nem tűnik a bőrből. A kezeléssorozat alatt a tetoválás egyre világosabbá válik, majd fokozatosan eltűnik.

Kezelési idő és alkalom

A lézerkezeléseket általában 3-4 hetente ismételjük, csak akkor folytatva a sorozatot, amikor az előző alkalom miatt fellépő bőrreakció, esetleges hámlás már befejeződött. A tetoválás végleges eltüntetése átlagosan 6-8 kezelést igényel, ám színes tetoválások esetén ez az a kezelésszám több is lehet. (A kezelések száma minden esetben függ a festék minőségétől, bőr alá juttatott mennyiségétől és a bevitel mélységétől.)

A tetoválás eltávolítása vérzésmentes, nem fájdalmas, érzéstelenítést nem igényel és alkalmanként körülbelül 10-30 percet vesz igénybe. A kezelés időtartamát befolyásolja a kezelendő terület nagysága és az alkalmazott festék színe, fajtája. Annak érdekében, hogy könnyen végigkövethető legyen a beavatkozás és annak eredményessége a kezelések előtt minden alkalommal fényképet készítünk. A tetoválás szakértelemmel végzett, tökéletes eltávolítása csak több lépésben, több kezelés alkalmával lehetséges és a szükséges kezelések számát minden esetben befolyásolja a felület és a szín.

Ár/alkalom: 25.000 Ft-tól

Fontos figyelni arra, hogy
a beavatkozás előtt 2 hétig sem a napozás, sem a szolárium nem ajánlott,
a napozás és a szolárium a kezelések közötti időtartamban sem ajánlott,
a kezelések előtt, között és után nem ajánlott a peeling vagy a dörzskefés masszázs,
a beavatkozást követően kötelező a fényvédő krém használata.

Az átgondolt szépség érdekében érdemes megtervezni:
sminktetoválás eltávolítása esetén a jövőbeni külsőt.

Jelentkezzen most tetoválás eltávolításra!

Lézermed Esztétikai és Fogászati Lézerklinika
1126 Budapest, Böszörményi út 13-15.
224-7390
www.lezermed.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forrás: www.doktorx.hu