Lúgos vízre mindenkinek szüksége lenne

Ha túl sok olyan ételt eszünk ami savas vagy szénhidrát dús, akkor testünk előbb-utóbb elsavasodik.Ilyen ételek a péksütemények, tésztafélék, édességek, szénsavas üdítőitalok, zsíros ételek illetve minden amiben kevés fehérje és sok szénhidrát van.


Ez sajnos mindannyiunk táplálkozására jellemző és ez nagyon sok problémát hoz magával. Ez lehet az oka az elhízásnak, gyomorsavtúltengésnek, a krónikus hasmenésnek, rossz vagy elégtelen emésztésnek, gázosodásnak, puffadásnak, bűzös leheletnek -ezeket a lúgos víz garantáltan meggyógyítja, ha rendszeresen fogyasztják.

Ezen kívül is sok tünet van melyeket a termék oldalán soroljuk fel, azokat is gyógyíthatja ha az elsavasodás az okozója.

Már az első pár dl elfogyasztása után érezni lehet a kedvező hatást. Érezni fogjuk hogy feloldja a testünkben felhalmozódott zsírt, ami széklet formájában fog eltávozni a szervezetből de ez nem hasmenést jelent hanem csak annyit hogy gyakorlatilag több távozik el mint amennyit megettünk.

Hosszú távon természetesen a helyes táplálkozásra való átállás a helyes megoldás, de azonnali segítséget csak a lúgos víz fogyasztása jelenthet.

Kipróbálásra először a 2 literes kiszerelésű sima lúgos vizet ajánljuk később ha bevált akkor létezik ugyanebből 5 literes
illetve oxigéndús 2 literes
és ezüstionos 2 literes változat.

Forrás: www.doktorx.hu